Меню
Меню
Количка
Преборете есенно
зимния блус
И ВЪРНЕТЕ БАЛАНСА
В ТЯЛОТО И УМА СИ
виж повече

                                                                                                                                                                                       

С какво можем да ви бъдем полезни?

Пълноценен нощен сън


Мacлoто е мощен съюзник за хора, които имат нередовен сън или които страдат от разстройства като безсъние. Регулира цикълa сън-събуждане, предизвиквайки по-дълбок и по-спокоен сън.

Тревожност


Благодарение на своите анксиолитични свойства, маслото от koнoп регулира активността на амигдалата и инсулата, отговорни за симптомите, свързани с тревожни разстройства и стрес. Намалява предизвиканото от остър стрес повишаване на сърдечния ритъм и кръвното налягане. 

Болка


Това е вашия естествен съюзник срещу различни видове болки, като менструални болки, мигрена и главоболие или мускулни болки. Има успокояващи, противовъзпалителни, невропротективни и аналгетични свойства.

Хронична Болка


Маслото от koнon е вашия съюзник срещу хроничната болка поради своята аналгетична и противовъзпалителна сила, като предлага безопасна алтернатива. То взаимодейства с рецепторите на ендоканабиноидната система, участващи в хроничната болка, реакцията на болка или аналгезия.

Спорт и мускулни травми


Mаcлaтa са добре познати и са често използвано средство за релаксация в света на спорта благодарение на своите аналгетични, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Свойствата на koнoпeнoтo маcлo са признати от Световната антидопингова агенция като елемент за възстановяване.

Kозметика 


Неговите противовъзпалителни и антибактериални свойства могат да облекчат и предотвратят появата на розацея, акне, псориазис и атопичен дерматит. Благодарение на антиоксидантния си ефект, органично чистия екстракт се бори със свободните радикали, като предпазва кожата от стареене и замърсяване.

Чисто, органично и < br /> 100% Веган

Чисто, органично и
100% веган  

 

Нашите масла са извлечени от биологично-чисти растения, отгледан в САЩ, щата Колорадо - мястото с най-благоприятна почва за неговото отглеждането. 

  Отгледан в Америка

  Органичен kоноn

  Нула пестициди

Наръчник


Ендоkанабиноидната система е уникална биологична система в нашето тяло, която регулира едни от най-важните функции на тялото и спомага за едно балансирано и устойчиво ментално здраве. Mаслото работи директно за регулиране именно на тези функции и за да насърчи чувството ни за благополучие. Някои от тези ползи включват здравословен отговор на болка, стрес и адаптивни способности на нашето тяло.

Покажи пълния текст

Нашите продукти 


Продуктите на Cannalife от органично-чисто koнonено маcлo доставят най-високо качество на справедлива цена. Тук ще намерите точното нещо за Вас.


Класическо органично-чисто Масло - Широк Спектър в концентрации от 5%, 10% и 20%


Обезболяващи ролони: Обогатени с органичнo-чисто био масло и бленд от специално подбрани етерични масла, те се нанасят директно върху мястото излъчващо болка, докато мощтната комбинация я локализира, успокоява и премахва.


Инхалатор и Пълнител: Предлага най-ефективния и бърз начин за релаксация с. А нашия пълнител съдържа 50% клаисическо органично-чисто масло с Широк Спектър и натурални терпени. CANNALIFE НЕ предлага масла с без психоактивни вещество и ефекти.

 

Продукти от най-високо качество! 


Качеството е това, което има значение! Качеството играе много важна роля, когато говорим за koнonенo маcло. Ето защо ние сме уверени да ви обещаем качество! Но какво прави нашите продукти толкова страхотни? Нека ви го обясним:


Тестваме независимо! След като нашите масла са готови, те се изпращат в независима лаборатория, за да бъдат тествани за чистота и качество. Така можем да гарантираме, че ви предоставяме чист и тестван продукт с най-високо качество, което се усеща и в аромата и ефекта.


Прозрачността е важна за нас! Можете да намерите лабораторните сертификати в описанията на продуктите и да се запознаете подробно с всичките им съставки.


Изберете вашият продукт


Изборът на продукти е лесен. От началната страница можете да намерите всички видове мacлa които предлагаме. Трябва да се отбележи, че степента на концентрация може да бъде 5%, 10% или 20%. Този фактор е от значение, тъй като нивото на концентрация може да бъде по-ефективно при лечението на определени състояния. Препоръчваме ви да отделите време, за да направите правилния избор.

На нашата страница можете да намерите три масла с различни концентрации. Нека видим как може да изберете най-подходящото за вас, като вземем предвид например неговите аналгетични свойства и степента на болка която ще третираме.

  • Happy масло 5%. То е идеално за да ви помогне при затруднено заспиване, при чувство на безпокойство, както и умерени нива на стрес. Перфектно за дермо-козметично лечение благодарение на противовъзпалителната и антиоксидантна функция.
  • Relax масло 10%. Безопасен залог за проблеми и болки със средна интензивност като безсъние, стрес, тревожност, възпаление, мускулни и менструални болки или кожни заболявания.
  • Snooze масло 20%. Препоръчва се при хронична или силна болка и тежко безсъние. Високата му концентрация постига по-голям ефект с по-малко капки.

Plant-based supplements for healthy life

Plant-based supplements for healthy life