Меню
Меню
Количка

Доставка и връщане

Доставка и връщане

Доставка

За да сте сигурни, че вашата поръчка е изпратена и доставена правилно, моля, уверете се, че адресът ви е въведен правилно. Това включва да се уверите, че е налице цялата необходима информация, включително съкращения, имена на улици, номера на сгради или апартаменти и допълнителна информация за маршрута (ако е необходимо). Всички тези подробности са от решаващо значение за гарантиране на навременна и безопасна доставка. Приблизителното време на доставка е 3 до 5 работни дни. Ние не поемаме отговорност за изгубени или неправилно доставени артикули, ако предоставената ни адресна информация по време на извършване на покупката е неправилна. Ние ще изпращаме препратки само за поръчки с неправилни адреси, ако оригиналната пратка е отбелязана като върната на подателя и изпратена обратно до нашето съоръжение.


Връщане & възстановяване на средствата

Уверени сме, че ще останете изключително доволни от покупката си. Разбираме обаче, че всичко се случва! За това нашата основна цел е вашето удовлетворение и ние предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност от вашата покупка. Възможно е пълно възстановяване на сумата за всички НЕОТВОРЕНИ продукти в рамките на 14 календарни дни от получаване на продукта, както и право на замяна, ако продуктът е дефектен или неправилен. Продукти за връщане се приемат само ако не са били използвани и са в същото състояние, в което сте ги получили, както и в оригиналната им кутия и опаковка.

След като връщането ви бъде получено и проверено, ще получите имейл, за да ви уведомим относно одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване. Ако бъдете одобрени, възстановяването на сумата ще бъде обработено и кредитът ще бъде възстановен по банков път в рамките на 5 работни дни. За тази цел ние се нуждаем от информация за вашата банкова сметка, която може да бъде предоставена лесно и сигурно, на вашия потребителски акаунт. Вие ще бъдете отговорни за плащането на разходите по доставката за връщане на вашия продукт. Транспортните разходи не подлежат на възстановяване. Ние запазваме правото си да издадем ваучер в размер на стойността на върнатите стоки, в случай, че не предоставите информация за банкова сметка след повторно запитване от наша страна.


За всякакви липсващи или забавени плащания, моля свържете се с нас на cannalife@abv.bg