Меню
Меню
Количка

Сертификати

Пълна прозрачност


Осигуряваме пълна прозрачност между Cannalife и нашите клиенти и смятаме, че Вие имате право да знаете какво влагате в тялото си. Гарантираме, че нашите продукти предоставят на вас, нашите клиенти, най-чистия, най- безопасния и най-ефикасния продукт.

Нашите продукти са 100% натурални, чисти и без синтетични съставки. Конопеното масло на Cannalife e доказано биологично чист продукт, сертифицирани от Департамента по Земеделие на Съединените Щати (USDA) и ONECERT, САЩ. След края на производственият процес всички продукти се тестват от независима лаборатория, акредитирани от Американската асоциация за лабораторна акредитация (A2LA), която е сред най-големите органи за акредитация в света и единствената независима, нестопанска, международно призната организация за акредитация в САЩ. Това е гаранция, че продаваме само висококачествени CBD продукти от конопено масло, които съдържат законната концентрация от <0,03% THC.

За да докажем лоялност, сигурност и гаранция за неповторимо качество на българския пазар, за Вас, нашите клиенти, ние извършихме допълнителни лабораторни тестове в акредитирана от ANSI National Accreditation Board (ANAB) лаборатория, в съответствие с ISO / IEC 17025.

Моля запознайте се с подробните документи и сертификати: